Anadental

Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu – Anadental dr Dragana Malešević, u svom višegodišnjem radu pomogla je mnogobrojnim pacijentima kada su im bile potrebne neke od usluga kao što su:
– oralna hirurgija
– implantologija
– parodontologija
– preventivna stomatologija
– dečija stomatologija
– konzervativa
– endodoncija
– fiksna protetika
– mobilna protetika

Stomatoloska ordinacija Anadental pruža sve vrste stomatoloških usluga počev od oralno hirurških radova, preko konzervativnog i endodontskog lečenja zuba do kompletne protetske rekonstrukcije zuba.

U našoj ordinaciji možete dobiti besplatan prvi pregled i konsultacije vezane za rad. Dugogodišnje iskustvo u radu, kao i redovno praćenje najnovijih saznanja, tehnologije, kao i edukacije omogućili su nam da svojim pacijentima pružimo uvek najbolje. Usluge koje pružamo su potpuno bezbolne, a mi Vam garantujemo siguran uspeh. U tome nam pomaže i potpuna koncentracija, pažljivost i razumevanje potreba i želja pacijenata.

Ordinacija Anadental pruža i sve usluge vezane za ortodontsko lečenje zuba kod dece i odraslih. Vaše zadovoljstvo i blistav osmeh su nam konstantna motivacija i potvrda uspešnog rada. Naša stomatološka ordinacija je u potpunosti opremljena za obavljanje svih navedenih usluga, sa svom neophodnom aparaturom i dodatnom opremom, a atmosfera prijatna i prihvatajuća.

Nalazimo se na adresi:
Jurija Gagarina 227, TC Enjub, I sprat, lokal 185, Novi Beograd.

Zadovoljan klijent je kruna našeg uspeha i timskog rada.
Stomatološka ordinacija Anadental dr Dragana Malešević, Novi Beograd, Beograd.