Dental corner

Iza svagog osmeha stoji dobra priča...

Stomatološka ordinacija Dental Corner se nalazi u Bulevaru Nikole Tesle 2/2 u blizini hotela Jugoslavija, na samom uglu Bulevara Nikole Tesle i ulice Džona Kenedija, pa otuda i naziv ordinacije.

Do nas se najlakše dolazi autobusima 15, 84 i 706, a nedaleko se nalazi i autobuska stanica linija 17, 73, 81, 81L, 82, 83, 88, 610, 611… Za one koji dolaze kolima u neposrednoj blizini ordinacije se nalazi veliki broj parking mesta.

U prijatnoj atmosferi savremeno opremljene ordinacije, o vašem oralnom zdravlju brinu licencirani doktori, Dr Marina Rapić-Glisić i Dr Veljko Rapić.

Mi nudimo veliki broj stomatoloških usluga i uz stručan i savremen pristup, upotrebom najboljih materijala, učinićemo sve da rešimo Vaše probleme, unapredimo Vaše oralno zdravlje i vratimo Vam osmeh na lice. Kontinuirana edukacija i stalno usavršavanje naših doktora garancija su kvaliteta naših usluga.

Ljubaznošću i razumevanjem mi sa našim pacijentima gradimo prijateljski odnos pun povernja što za rezultat ima gubitak straha i zadovoljstvo sa svakim ponovnim susretom. Uverite se i sami i zakažite pregled a mi ćemo vam dokazati da se kod stomatologa može ići i sa osmehom!

Vaš Dental Corner…