Dr Todorovic

Poklonite nam vase poverenje

Stomatološka ordinacija Dr Todorovic nudi sve vrste stomatoloških usluga za decu i odrasle. U prijatnom ambijentu naše ordinacije koja se nalazi u ulici Vojvode Vlahovica 1, u neposrednoj blizini okretnice autobusa 26, primenom vodecih zubnih tehnika i u saradnji sa najboljim strucnjacima sa Stomatološkog univerziteta u Beogradu, trudimo se da ulepšamo Vaš osmeh.

Osnivac ordinacije je dr Dragoljub Todorovic koji se nakon stažiranja na VMA usredsredio na privatnu praksu koja mu je omogucila da uz veliki broj pacijenata pronade najbolji, najlakši, kao i najprakticniji nacin rešavanja bilo kog stomatološkog izazova i problema. Zahvaljujuci dugogodišnjem iskustvu sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno, uz upotrebu najsavremenije opreme i materijala.

Stomatološka ordinacija Dr Todorovic nudi Vam sledece usluge:

  • -Popravka i lecenje zuba
  • -Preventivna i decija stomatologija
  • -Stomatološka protetika
  • -Ortodoncija
  • -Implantologija
  • -Oralna hirurgija
  • -Parodontologija

Specijalnost ordinacije Dr Todorovic je ortodoncija, grana stomatologije koja se bavi ispravljanjem nepravilnosti zuba i vilica. Danas ne postoje ogranicenja za sprovodenje ortodonskog tretmana, iako se najbolji rezultati postižu u uzrastu od 11-15 godina. Kako bi Vaš osmeh i lice bili što skladniji, pacijentima svih uzrasta koji imaju nepravilno postavljene zube preporucujemo fiksne i mobilne proteze.

Fiksne proteze su jedan od najmocnijih alata u rukama Vašeg ortodonta, ali ono što nije uradeno u detinjstvu ne može se lako ispraviti, ali se može ublažiti i dovesti u jedan harmonican i optimalan odnos koji umnogome produžava trajnost defitivnih nadoknada. Upotrebom najkvalitetnijih materijala od kojih se proizvode ortodonske žice i savremene bravice, garantujemo maksimalan komfor i jednostavno održavanje higijene tokom trajanja ortodonskog tretmana.

Sa željom da pacijentima pružimo maksimalnu pažnju, prilikom pregleda i intervencija, svakom pacijentu pristupamo individualno. Pored pregleda lekara, u ordinaciji Dr Todorovic možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni Vaših zuba. Posebnu pažnju u našem radu posvecujemo našim najmladim pacijentima, kako bismo im od malih nogu ukazali na važnost redovnog pranja zuba i ocuvanja njihovog zdravlja.

Posetite ordinaciju Dr Todorovic i uživajte u Vašem savršenom osmehu!