Eurodent

Vaš zubar Beograd

Specijalistička stomatološka ordinacija EURODENT postoji dugi niz godina. Nalazi se u srcu Beograda u Balkanskoj ulici. Pružamo kompletnu stomatološku uslugu, koja se zasniva na kvalitetnom i stručnom radu.  Praćenjem najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji stručno osoblje ordinacije EURODENT predložiće Vam  najbolje moguće rešenje za rešavanje vašeg problema, a sve sa ciljem da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu. Raspolažemo sa dva radna mesta i pratećom opremom neophodnom za obavljnje stomatoloških intervencija.

Područje našeg rada obuhvata kompletnu zubnu negu kao što je: implantologija, gingivektomija, stomatološka hirurgija, uklanjanje cisti i tumora, apiktomija, fiksna i mobilna protetika, endodoncija, bolesti zuba, ortopedija vilice i još mnogo toga. Osnovna delatnost ordinacije je oralna hirurgija koju obavlja Spec. oralne hirurgije – implantolog dr. Mladen Mandić. Pored toga se bavimo svim ostalim stomatološkim uslugama za koje je zaduženo stručno osoblje koje čine: dr. Jelena Mandić, profesor.specijalista ortopedije vilica – dr.Obradović Milutin, i protetičar Đorđe Matković.

Naša ordinacija nudi i usluge Stomatološkog turizma. Nudimo vam mogućnost da odsednete u nekom od najprestižnijih hotela koji se nalaze u blizini naše ordinacije, da posetite Beograd, da se provodite i uživate, da dobijete svoj blistavi osmeh u našoj ordinaciji i sve to po umerenim cenama. Sve što treba da uradite je da nam najavite svoj dolazak i izaberete neki od navedenih hotela, a mi ćemo vam obezbediti rezervaciju.

Stomatološka klinika EURODENT nudi mogućnost smeštaja u centru grada, u neposrednoj blizini nalaze se hoteli u kojima možete provesti  vreme za vreme trajanja tretmana u klinici EURODENT.

Saradnici klinike EURODENT su tu da Vam obezbede prevoz sa aerdroma, železničke ili autobuske stanice do željene destinacije. Cena smeštaja za vreme Vaseg boravka su uključene u ukupan iznos stomatološkog tretmana. Tokom boravka i lečenja osoblje klinike  EURODENT  će Vam biti na usluzi. Posetite na i proverite zasto smo najbolja stomatoloska ordinacija u Beogradu!