Stomatološka ordinacija “Roda”

Dodji po svoj "Roda" osmeh,izadji i pokaži zube!

Stomatološka ordinacija “Roda” je ponosna na pružanje stručnih i pristupačnih usluga u svim oblastima stomatologije od 2004. godine. Širok spektar stomatoloških delatnosti, od opštih, restorativnih do kozmetičkih, uključujući – beljenje zuba, porcelanske i kompozitne fasete, implantate, sve vrste protetskih nadoknada, ortopediju vilica, lečenje kanala korena zuba i mnoge druge, obavlja iskusan tim vrsnih stomatologa i sertifikovanog osoblja.

Savremena oprema, kontinuirano usavršavanje i najbolji materijali održavaju visok standard kvaliteta stomatološkog servisa naše ordinacije već 10 godina.

Naš osnovni prioritet je Vaše oralno zdravlje. Pažljivo ćemo ispitati zdravlje Vaših zuba i desni i zajedno sa Vama prodiskutovati o svim raspoloživim tretmanima koji su najbolji u datoj situaciji. Naš vredan i ljubazan tim stomatologa će se pobrinuti da prevaziđete sve Vaše strahove i učiniti Vaš ordinacijski boravak komfornim i prijatnim iskustvom. Zahvaljujući stručnosti i mnogogodišnjem iskustvu, naši doktori će vratiti željeni osmeh na Vaše lice, i istovremeno pratiti i unapređivati zdravlje Vaših zuba i desni.

Stotine ljudi koji su prošli kroz našu ordinaciju su unapredili svoje samopouzdanje zahvaljujući profesionalnosti i predusretljivosti našeg tima i njihova svedočenja nas ne mogu učiniti ponosnijim. Unapred se radujemo da i Vas upoznamo i brinemo o Vašem oralnom zdravlju!