Stomatološka ordinacija Smile Esthetics

Savršen osmeh je Vaš izbor!

Specijalistička stomatološka ordinacija  “Smile Esthetics”  se nalazi u strogom centru Beograda,  preko puta skupštine i “pionirskog” parka. Pruža najkvalitetnije, efikasne i savremene usluge sa ciljem da se zadovolje potrebe svakog potencijalnog pacijenta iz bilo kog dela sveta.
Stručni tim ordinacije brine ne samo o Vašem zdravlju zuba, već i o estetici osmeha. Individualni pristup svakom pacijentu od prvog pregleda kod nas pa sve do finalnog izlečenja Vaših zuba je najbolja preporuka da odaberete Smile Esthetics.
Mladi tim njihovih stručnjaka ide u korak sa vremenom. Kontinuirana edukacija, svakodnevno usavršavanje, članstva u brojnim profesionalnim udruženjima.
Pacijentima ne pristupaju isključivo sa komercijalne strane, već im predlažu intervencije koje je zaista neophodno izvršiti. Na taj način pacijenti vremenom postaju i prijatelji. Popusti za stalne pacijente, korektne cene i pored korišćenja najskupljih svetskih materijala daje posebnu dimenziju njihovoj usluzi.
Isključivo sarađuju sa švajcarskim “Straumann” implant sistemom koji predstavlja svetskog lidera u dental industriji najvišeg kvaliteta. Ugradnjom takvog implanta pacijent je osiguran na doživotnu garanciju.
Za pacijente koji dolaze iz inostranstva, obezbeđen je besplatan prevoz od aerodroma do apartmana. Smeštaj je besplatan za sve pacijente koji izrađuju veće rekonstruktivne dentalne radove. Svi apartmani su moderni i nalaze se u strogom centru grada.
Nude veliki spektar stomatoloških usluga, a neke od osnovnih koje obavljaju su :
IMPLANTOLOGIJA I PROTETIKA
HIRURŠKA TERAPIJA
ULEPŠAVANJE OSMEHA
ANTI AGING
ORTODONCIJA
PARODONTOLOGIJA
PREVENTIVA I PROFILAKSA
LEČENJE ZUBA