Viola Dental

Stomatološka ordinacija Viola Dental nalazi se u naselju Vidikovac i pokriva sve oblasti stomatologije sa željom da Vaši zubi uvek budu zdravi i lepi, a osmeh blistav. Izuzetno prijatan ambijent, koji savršeno upotpunjuju prelepi ljubičasti detalji i ljubaznost našeg osoblja učiniće da se osećate opušteno, bez straha i nelagodnosti.

Naš tim čine iskusni stomatolozi koji nastoje da svojim predanim radom, uz detaljan pregled i konsultacije sa Vama, pronađu najbolje rešenje za sve probleme koje imate sa Vašim zubima. Upotrebom nove i savremene opreme, kao i najkvalitetnijih materijala, omogućićemo Vam da se osmehnete sa samopouzdanjem, ponosni na lepotu Vaših zuba.

Stomatološka ordinacija Viola Dental nudi Vam sledeće usluge:

-stomatološki pregledi i konsultacije
-lečenje bolesti zuba, popravka zuba, nadogradnja i ugradnja zuba
-bezbolno vađenje zuba, hiruško vađenje zuba, vađenje korena zuba
-stomatološka protetika, fiksna zubna protetika, mostovi
-dečija stomatologija i preventivna stomatologija
-parodontologija
-oralna hirurgija
-ortopedija vilice
-implantologija
-izbeljivanje zuba

Rad naše ordinacije zasnovan je na želji da Vam ponudimo sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, brzo, kvalitetno i povoljno. U našem radu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, savremenu tehnologiju i metode popravki koje nam omogućavaju da Vam garantujemo za efikasnost naših usluga. Pored pregleda lekara, u stomatološkoj ordinaciji Viola Dental možete dobiti i sve neophodne savete o pravilnoj higijeni Vaših zuba.

Posebnu pažnju obraćamo na edukaciju i rad sa decom, sa ciljem da im od malih nogu ukažemo na važnost redovnog pranja zuba i očuvanja njihovog zdravlja. Nastojimo da u prijatnom ambijentu naše ordinacije podignemo njihovu svest, kao i svest njihovih roditelja o tome koliko je važna higijena zuba, kao i blagovremena popravka istih.

Ukoliko maštate o sjajnim i belim zubima, ordinacija Viola Dental nudi Vam usluge izbeljivanja zuba upotrebom najsavremenije tehnologije i po pristupačnim cenama. Sve intervencije su potpuno bezbolne, a nakon završenog tretmana nećete moći da sakrijete zadovoljstvo zbog novog osmeha.

Pored stomatoloških usluga, u okviru naše ordinacije nudimo i anti-age program: hijaluron, botox, mezoterapija lica i tela. Sve tretmane sprovodi doktor sa dugogodišnjim iskustvom.

Luke Vojvodića 18z
Beograd Grad Beograd RS
Get directions
Pon-Pet 10.00 -14.00 16.00 20.00 Sub 10.00-14.00